"תרבות היא נדבך בלתי נפרד מאנושות ואנושיות - בלעדיה נהפוך לחסרי "איברים פנימיים" חיוניים ונחדול."

                                                                                                                                                                            גאולה אוסי.

"תרבות היא נדבך בלתי נפרד מאנושות ואנושיות - בלעדיה נהפוך לחסרי "איברים פנימיים", חיוניים ונחדול."

                                              גאולה אוסי.

אתר להזמנת מופעים, הרצאות וסדנאות עד אליכם

ניתן לקבל כל מידע אודות תכנים תרבותיים, באמצעות האתר, הטלפון והדוא"ל. אנחנו לא מודיעין 144! 

מוטיבציה

מספר המוצרים בסל : 0
  1. קטלוג
  2. סדנאות לילדים
  3. /
  4. מוטיבציה
0
₪0.00
לא נבחרו פרטים

גלית יצפאן

חינוך בלתי פורמאלי גלית יצפאן

"אבידות ומציאות" – חיים בהפרעת קשב

הרצאה אישית הפותחת דלת לחיים עם הפרעת קשב – מורכבים, מצחיקים, עצובים, מתסכלים וגם אופטימיים.

בדרך אותנטית, בגובה העיניים, ובשילוב של הרבה מאוד הומור, מעניקה גלית יצפאן הצצה אל החיים בתוך ועם הפרעת קשב, ולוקחת את הקהל אל מסע דרך קשיים ואתגרים עד למציאת פתרונות לחיים טובים יותר.

"אבידות ומציאות" מדברת על החיים של כולנו – על המורכבויות בחיי משפחה, בזוגיות, בעבודה, ונותנת זווית ראייה חדשה מרעננת, עם תובנות מעשיות להתמודדות היומיומית שכל אחד מאיתנו חווה.



אורך הרצאה: 60 דקות+זמן לשאלות

כמות קהל מקסימלית: תלוי אולם והגברה

קרדיט צילום: דני קירטי

כמות

נעה עינת

נעה עינת
קונדיטורית‭ ‬צעירה, ‬בוגרת‭ ‬קונדיטורית‭" ‬בישולים״.
הרומן שלה עם אפייה החל בגיל 12,‭ ‬העוגה הראשונה שהכינה הייתה עוגת שמרים ומאז נעה התאהבה באפייה. עברו כמה שנים, מלאות אפייה, מלאות תשוקה, מלאות בעיניים זורחות מרוב אושר, מלאות התרגשות, שמחה, המון המון אהבה ורצון להגשים את החלום.

נעה השתתפה במגוון תוכניות טלוויזיה בהם: "משחקי השף" ותחרויות אפייה.
באפריל 2013 סיימה את לימודי הקונדיטוריה בבית הספר ״בישולים״ והוסמכה כקונדיטורית. בגיל 18 נסעה לבלגיה לעבוד במסעדה בעלת כוכבי מישלן ומאז ועד היום ממשיכה להגשים את החלום. במשך השנים עבדה בקונדיטוריית ״דלאל״, מסעדת ״קלואליס״, מסעדת ״שילה", מסעדת ״מסה״ וכיום היא שף קונדיטור ב״וויסקי בר מוזיאון״ בת"א ובפראג, וב"טייסטינג רום" בת"א.‬

כיום נעה אף מרצה, עם אפשרות לדגימה ומלמדת בסטודיו שלה קורסים בנושאים שונים מתוקים ומלוחים במקצוענות כולל לקיחת מגשי תקרובות לבית הלקוח. 

משך הרצאה: כ-45 דקות עד 90 דקות, תלוי קהל ודרישת המזמין (ניתן להוסיף כיבוד קל)
משך הסדנה: כ-4 שעות בסטודיו ובמקום המזמין במידה וניתן.
כמות
logo בניית אתרים