קונדיטורית צעירה, בוגרת קונדיטורית" בישולים״.
הרומן שלה עם אפייה החל בגיל 12, העוגה הראשונה שהכינה הייתה עוגת שמרים ומאז נעה התאהבה באפייה. עברו כמה שנים, מלאות אפייה, מלאות תשוקה, מלאות בעיניים זורחות מרוב אושר, מלאות התרגשות, שמחה, המון המון אהבה ורצון להגשים את החלום.
נעה השתתפה במגוון תוכניות טלוויזיה בהם: "משחקי השף" ותחרויות אפייה.
באפריל 2013 סיימה את לימודי הקונדיטוריה בבית הספר ״בישולים״ והוסמכה כקונדיטורית. בגיל 18 נסעה לבלגיה לעבוד במסעדה בעלת כוכבי מישלן ומאז ועד היום ממשיכה להגשים את החלום. במשך השנים עבדה בקונדיטוריית ״דלאל״, מסעדת ״קלואליס״, מסעדת ״שילה", מסעדת ״מסה״ וכיום היא שף קונדיטור ב״וויסקי בר מוזיאון״ בת"א ובפראג, וב"טייסטינג רום" בת"א.
כיום נעה אף מרצה, עם אפשרות לדגימה ומלמדת בסטודיו שלה קורסים בנושאים שונים מתוקים ומלוחים במקצוענות כולל לקיחת מגשי תקרובות לבית הלקוח.
משך הרצאה: כ-45 דקות עד 90 דקות, תלוי קהל ודרישת המזמין (ניתן להוסיף כיבוד קל)
משך הסדנה: כ-4 שעות בסטודיו ובמקום המזמין במידה וניתן.
0
כמות