"תרבות היא נדבך בלתי נפרד מאנושות ואנושיות - בלעדיה נהפוך לחסרי "איברים פנימיים" חיוניים, ונחדול."

                                                                                                                                                                            גאולה אוסי.

"תרבות היא נדבך בלתי נפרד מאנושות ואנושיות - בלעדיה נהפוך לחסרי "איברים פנימיים", חיוניים ונחדול."

                                              גאולה אוסי.

אתר להזמנת מופעים, הרצאות וסדנאות עד אליכם

ניתן לקבל כל מידע אודות תכנים תרבותיים, באמצעות האתר, הטלפון והדוא"ל. אנחנו לא מודיעין 144! 

  1. קטלוג
  2. הרצאות ומפגשים למבוגרים
  3. /
  4. מרצים.ות

ד"ר ליאת יקיר

חינוך בלתי פורמאלי ד"ר ליאת יקיר

העולם סביבנו משתנה כל הזמן ונע בקצב מסחרר. קפיצות דרך וקפיצות טכנולוגיות משמעותיות התרחשו בעשורים האחרונים בתחומי חקר המוח. גנטיקה, טכנולוגיות חדשות, רפואה, אבולוציות. מי אנחנו? מה נפגוש בדרך? לאן אנחנו הולכים? קיימת סדרת הרצאות.

המדע של האהבה והזוגיות

ד"ר ליאת יקיר - ביולוגית, מרצה וחוקרת רגשות. בעלת דוקטורט, פוסט-דוקטורט ומסטר בגנטיקה ובחקר הורמונים מטעם מכון ויצמן למדע ותואר ראשון במדעי החיים מטעם אוניב. ת"א. כיום מרצה וחוקרת את הביולוגיה של הרגשות והשורשים של ההתנהגות האנושית. השתתפה כמומחית בתכנית 'חתונה ממבט ראשון'. מחברת הספר 'קיצור תולדות האהבה' בהוצאת כתר-מודן.

"אומרים אהבה יש בעולם – מה זו אהבה ?", מיליוני שירים נכתבו עליה; אגדות, סיפורים ומה לא? היא נוצרת ונגמרת בכל דקה וגורמת  לסערת רגשות בכל פעם מחדש - האה-ב-ה.

במהלך ההרצאה, בעזרת מחקרים מחזית המדע, נבחן לעומק את השאלה הכה נצחית מה זו בכלל אהבה? כיצד היא נוצרת? למה היא כל כך מעסיקה אותנו במהלך כל החיים? האם יש קשר בין הסוגים השונים של האהבה? מה קורה במוח שלנו כשאנחנו אוהבים? איך אנחנו בוחרים את האחד/ת? מה בין אהבה למין והאם אנחנו בנויים לאהבת נצח? 

לבסוף, המאמינים באהבת אמת יוכלו לקבל מרשם מוכח מדעית לשימור האהבה הזוגית והאושר במשפחה


אורך הרצאה: 60 דקות + זמן שאלות

כמות קהל מקסימלית: תלוי אולם והגברה

כמות
0
logo בניית אתרים